• B2BC

  De B2B is ontstaan in 2022 en wil zich ontwikkelen tot een van de belangrijke financiële pijlers van onze voetbalvereniging.

  ‘t Goy is een vereniging met een rijke historie. Als voetbalvereniging in ‘t Goy zorgen we er al ruim 60 jaar voor, dat mensen met veel plezier naar ons sportpark komen. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers wordt er al jaren met heel veel plezier gevoetbald. Op ons mooie sportcomplex worden wekelijks vele wedstrijden gespeeld. Het is ons doel om ieder lid op zijn/haar eigen niveau, met plezier, zo optimaal mogelijk te laten ontwikkelen en presteren. Daarbij hebben wij normen en waarden hoog in ons vaandel staan.

  Voetbal met plezier is ons doel. Voetbal met plezier uit zich op verschillende manieren: sporten in teamverband gericht op ontwikkeling, prestatie en/of gezelligheid. Zo zijn er binnen V.V. 't Goy prestatiegerichte teams zoals onze heren- en damesselectie en de jo19-1, zijn er pupillenteams gericht op ontwikkeling en plezier en vriendenteams. Voetbal met plezier bereiken we door de kwaliteit van onze jeugdopleiding en de vele activiteiten die georganiseerd worden.

  Dat doel vergt uiteraard forse investeringen, die we mede door de bijdrage van de B2Bclub een extra impuls kunnen geven. U kunt daar als lid van de B2B club een win-win situatie van maken! Door uw bijdrage kan V.V. 't Goy zorgen voor voetbal met plezier en V.V. 't Goy kan op haar weer een bindende factor en een platform zijn voor zakelijke eìeìn – tweetjes tussen de B2B leden onderling en richting alle leden van de club.

  “Samen vormen we de Vereniging!”. Daar willen wij voor gaan, in het woord vereniging zit niet voor niets het werkwoord Verenigen. Met elkaar vormen we die mooie vereniging V.V. ’t Goy waaraan iedereen zijn/haar steentje bijdraagt. Wij streven ernaar om naast onze leden ook onze sponsors aan ons te binden. Ik zie een mooie toekomst voor onze club binnen de Goyse gemeenschap. V.V. ‘t Goy gaat graag met u op weg naar die toekomst.

  Henk van Garderen, Namens bestuur v.v. ‘t Goy

  Zie bijlage (pdf) voor meer informatie. Brochure B2B Club VV 't Goy (ND)