• Business 2 Business Club bezoekt Van den Brink

• Op vrijdag 8 maart hadden we ons eerste bedrijfsbezoek en dat was een groot succes. Met ongeveer 25 B2B leden werden we rond de klok van 17:30 ontvangen in de fraaie bedrijfskantine van Brink Fruit door de eigenaren Ton, Ineke en Peter van den Brink.

Daar hebben we eerst wat bijgepraat, onder het genot van een hapje en een drankje (top georganiseerd door de Koffiefiets) Na de introductie van Ton zijn we door de familie Van de Brink rondgeleid langs Fruitteelt buiten en hebben ze ons laten zien welke uitbreidingsplannen er op tafel liggen. Vervolgens hebben ze de indrukwekkende sorterings- en verpakkingsafdeling laten zien en als laatste de koel- en opslagafdeling met maar liefst 75 koelcellen ten grote van een paddelbaan per koelcel. Wanneer je aan de voorzijde van het pand staat heb geen idee hoe groot het bedrijf is en wat voor een processen en technieken erachter zitten om een appel of peer vanaf de boom tot in de supermarkt te krijgen.

Na de rondleiding hadden Djofre en Freek van de Koffiefiets de puntzakken friet en de snacks voor ons klaar staan en hebben we heerlijk staan borrelen tot 22:30 uur.

Al met al een zeer interessante middag avond. Het volgende bedrijfsbezoek zal niet makkelijk te overtreffen zijn maar ik denk wel dat Arjen Vernooij genoeg te vertellen heeft over de koeien vanuit de “Skybox”!