• Beste ouders, verzorgers, spelers,

Het seizoen loopt ten einde. Sommige teams hebben nog een toernooi te spelen en anderen trainen nog heel even door. Als club kunnen we terugkijken op een mooi voetbalseizoen 2018-2019. Diverse teams zijn kampioen geworden of hebben in de winterstop de promotie gemaakt naar een hogere klasse. Ook zijn we recent gestart met een promotiecampagne om onze club in Houten beter op de kaart te zetten. Een nu al succesvolle campagne wat veel interesse in v.v. ’t Goy heeft opgewekt. Een aanwas van nieuwe leden jong en oud heeft ons reeds gevonden, als club zijn we hier heel blij mee. Deze laatste ontwikkeling heeft dan ook impact op de team indeling voor het nieuwe seizoen.

In de PDF staat een eerste voorlopige concept indeling weergegeven van de jeugd teams JO12 t/m JO19. Hier is door de technische commissie, leiders en trainers van de betrokken teams veel tijd en energie in gaan zitten om een zo goed en evenwichtig mogelijke indeling te maken. Een niet altijd makkelijke opgave zult u begrijpen. De definitieve keuzes worden medio Juni verwacht na het sluiten van de officiële KNVB aanmeldt en overschrijf periode. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft. Als er nog vragen zijn na aanleiding van de concept indeling dan graag contact opnemen met je trainer en/of leider.

Omdat de zomervakantie dit jaar laat valt start het seizoen al begin september. In navolging van deze ontwikkelingen gaan we de komende periode gebruiken om ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen en verwachten we voor eind Juni de trainingsschema’s beschikbaar te hebben. Ook de eerste data vanaf welk moment er weer getraind mag worden gaan we dan communiceren.

Het is na de slotdag van 15 Juni niet meer mogelijk om op het complex te trainen of oefenwedstrijden te spelen.

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie en alvast een mooi nieuw voetbalseizoen.

Technische Commissie v.v. ‘t Goy

Open de PDF