• Voetballiefhebbers,

Voetbal is in de greep van het Corona virus. Dit betekend dat ons complex officieel gesloten is. Omdat wij een open vereniging willen zijn hebben we geen grote hekken om het complex heen die op slot kunnen. Het daardoor erg makkelijk om op onze velden te komen. Normaliter hebben wij er geen probleem mee als er door de lokale jeugd op een vrije middag een balletje bij ons getrapt wordt. Sterker nog het werken aan je voetbal skills en conditie moedigen we alleen maar aan. Bewegen is immers gezond.

Nu met het Corona virus in Nederland en daarbij het dringende verzoek van de overheid ondersteund door het RIVM om niet in groepjes samen te komen en 1,5meter afstand te houden, willen we jullie vragen om tot nader bericht niet naar de club te komen en daar te gaan voetballen. De gemeente heeft ook een pamflet opgehangen die gebruik van de velden verbiedt.

We snappen dat jullie graag willen voetballen en vinden het ook erg jammer dat dit nu even niet kan. Wij zijn echter van menig dat wanneer iedereen zich houdt aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM we spoedig weer kunnen gaan trainen en voetballen.

Voor nu het verzoek kom niet naar onze club. Via diverse websites als ook via de KNVB zijn er allerlei initiatieven om te blijven bewegen met en zonder de bal. Wij zullen proberen er een paar te delen op onze Facebook en/of Instagram account.

Stay Safe en houd afstand tot elkaar.

Het Bestuur v.v. ‘t Goy