• COVID 19 UPDATE

  Graag vragen wij uw aandacht voor de volgende richtlijnen bij het bezoek aan ons complex. 

  Op ons complex zijn de COVID-19 richtlijnen van de overheid het RIVM en aanbevelingen van de KNVB van toepassing.   

  Onderstaande is van kracht met ingang van 6 November:  

  Voor gebruikmaken van onze kantine dien je (vanaf 13jaar) in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs en een coronatoegangsbewijs. Dat laatste kan in de vorm van een vaccinatiebewijs (geldig vanaf 14 dagen na volledige vaccinatie), een herstelbewijs (maximaal 6 maanden oud) of een negatieve testuitslag, via Testen voor Toegang, van niet meer dan 24 uur oud. Een coronatoegangsbewijs kun je aanmaken via de Corona Check App of www.coronacheck.nl 

  Onze kleedkamers zijn voor spelers vanaf 18 Jaar alleen toegankelijk met een geldende QR code. Dit kan middels het invullen van onderstaande Corona Toegangsbewijs (PDF LINK). Hierop kan een teamleider in 1x het gehele team vermelden en dit laten zien bij de bestuurskamer voor het verkrijgen van een kleedkamer. Doe dit alvast thuis dan scheelt het tijd bij aankomst op ons complex. Leiders/Trainers van eigen teams en onze gasten zijn dus verantwoordelijk voor controle van geldige QR codes van de spelers in het team. Er liggen ook formulieren in onze bestuurskamer.

  Consumpties moeten in de kantine worden genuttigd en mogen niet mee naar buiten worden genomen, uitzondering daarop zijn de warme dranken uit de koffieautomaat en frisdrank/water wat niet in glas zit. 

  Buiten, onder de tent, zijn de zitbankjes weggehaald en hebben we als vv dus geen terras meer. De tent blijft staan voor degene die niet naar binnen willen of mogen en toch droog willen staan met inachtneming van de 1,5 meter afstand.

   Bij voorkeur de teams buiten verzamelen, zo houden we de drukte een beetje weg uit de kantine.

  Nog steeds geld het advies om geen bidons met elkaar te delen, bij voorkeur je eigen bidon mee te nemen. Was je handen regelmatig en gebruik de ontsmettingsmiddelen die wij op het complex beschikbaar stellen.  

  Dienstdoende vrijwilligers, bv scheidsrechters, leiders, trainers en andere vrijwilligers, zijn hiervoor vrijgesteld ten tijde dat ze hun functie uitvoeren, hiervoor of hierna moeten ze de QR wel laten zien.

  Op wedstrijddagen is de bestuurskamer alleen toegankelijk voor leiders/ trainers van onze en de bezoekende clubs inclusief de scheidsrechters. 

  Het blijft verstandig om elkaar de ruimte te geven en dan blijft 1,5 meter de veilige afstand. Deze basisregel helpt aantoonbaar om besmetting te voorkomen. Ook handen wassen, geen handen schudden, hoesten en niezen in de elle boog, thuisblijven en testen bij klachten bij de GGD draagt hier allemaal aan bij.

  Heb je verkoudheidsklachten, heb jij of een van je huisgenoten koorts? Blijf thuis! 

  Ben je recent in een oranje (vakantie) gebied geweest of in de directe omgeving geweest van een met COVID-19 besmet persoon? Blijf thuis! 

   

 • Ben je positief getest op Corona dan dient het bestuur van de vereniging hier per direct over geïnformeerd te worden. Dit kan via info@vvtgoy.nl of 06 46291443