• Dames senioren blijven in competitie?

  Dames senioren blijven in competitie?

 • Natuurlijk hebben we allemaal te maken met de Corona maatregelen en de sportieve belemmeringen die dat met zich meebrengt. Zo ook voor de dames (18+).

  Ondanks de afnemende mogelijkheden van alles is mogelijk, naar viertallen en inmiddels alleen nog in tweetallen trainen is een grote harde kern blijven trainen. Half december even gestopt voor de winterstop (welke winter?) en inmiddels weer hervat met de interne trainingscompetitie.

   Elke week werken de dames twaalf wisselende trainingsvormen waar snelheid, behendigheid, balcontrole, interval en duurvermogen worden getest. Elk koppel krijgt begeleiding van 1 trainer/begeleider. Dat doen ze niet voor niks. De prestaties worden nauwgezet bijgehouden en geven een klassement. Ondanks het klassement is het natuurlijk vooral de factor bewegen en fit blijven op een “andere manier “.  We stoppen zodra we weer gewoon (dat is lang geleden) kunnen trainen. De koploper (inzet foto) en de nummers 2 en 3 krijgen een speciale kick-boks Clinique, uiteraard wanneer dat weer mogelijk is. Laat dat natuurlijk zo snel mogelijk zijn. Als het zover is zijn we er klaar voor. 

  Ebo Ebens

  Trainer Dames 1

  v.v. ‘t Goy