• De uitslag maakt het verschil

Uit alle hoeken kwamen we naar Vreeswijk, ieder met zijn eigen voorbereiding. Fleur was zelfs wakker toen ze aankwam waar Noa tegenwoordig nauwelijks meer slaapt. Die is met Daphne alleen nog maar in de speeltuin te vinden, op zoek naar haar scheenbeschermers want die is ze al dagen kwijt. Ook Saar had haar problemen, ze is haar trainingsbroek kwijt en dat is vreemd want Saar is zelden iets kwijt??. Vandaag overigens een speciale dag want er was een buurtfeest in t Goy. Niemand wist dat behalve Noa. We hadden ons tactisch concept aangepast omdat VSV in de laatste drie wedstrijden al 22x had gescoord. We hadden een ander loopvermogen achterin want de aanvalslinie bleek inderdaad snel en behendig. Met de aanwezigheid van Noa (andere als die van het buurtfeest) en Zoe en Luna konden we de meeste speelsters verder op hun vertrouwde positie laten staan. De eerste helft was vooral afzien waarbij we verder gelijkwaardig waren. Beide teams speelden prima maar langdurige regen en hagel dreef beide teams, inclusief trainers, naar kleedkamer 10 waar we met 0-0 de rust ingingen. Het regende toen zelfs zo hard dat er wateroverlast was bij Saar thuis en Saar woont in Houten.

Na rust, bij 1 van de vele corners kon VSV ongedekt de bal naar binnen schieten, 1-0. Binnen 10 min was het
    1-1 dankzij Saar (foto) goed doorlopen op de keepster. Op dat moment in de wedstrijd hadden beide teams de winst kunnen pakken, het werd echter VSV.
    Misverstand achterin betekende de 2-1. We hebben prima gespeeld maar we missen nog wat vaste waardes, tot zolang liggen winst en verlies dicht bij elkaar., het is niet anders. Wim was zelfs zo teleurgesteld dat hij Samantha achterliet bij Vreeswijk, ze is inmiddels thuis, en Fleur wilde vooral naar het toilet. Zo verwerken we allemaal ons verdriet over de uitslag. 😂