• Digitale Vleesdraaiavond v.v. ‘t Goy groot succes & uitslag verloting

  Al vele jaren is de vleesdraaiavond van voetbalvereniging ’t Goy een begrip. Deze avond is er één waar alle leden en vele andere inwoners uit Houten en omgeving jaarlijks naar uitkijken. Maar dit jaar rekening houdend met de Corona regels was het onmogelijk om het te organiseren in ons clubgebouw. Om de traditie van de vleesdraaiavond in ere te houden heeft de vleesdraaiavond-& activiteitencommissie van de v.v. ’t Goy nagedacht over een alternatieve versie. Er werd al snel gekeken naar online alternatieven en de mogelijkheden om dit te doen en met de traditie van de vleesdraaiavond in het achterhoofd werd besloten tot het gebruik maken van het Rad van Avontuur in digitale vorm in combinatie met het reeds bestaande concept van vele gesponsorde prijzen en eigen aangekochte prijzen.

   

  Na vele inspirerende vergaderingen van beide commissies werd er na overleg met het bestuur besloten om de avond in dezelfde sfeer aan te kleden zoals we dat altijd al deden, alleen dan gebruikmakend van een online teams verbinding onder het motto “als u niet naar de club mag komen komt de club wel naar uw huiskamer”.

   

  Zogezegd zo gedaan, de technische voorbereidingen en het programma van de avond werden opgestart. Sponsoren (waarvan zeer velen al jarenlange trouw aan de club en/of de vleesdraaiavond) werden door onze vrijwilligers benaderd. De leden werden gemobiliseerd voor de verkoop van de bekende vleesdraaiavond lootjes voor de vele vleesprijzen waaronder het ½ varken. Daarnaast konden leden en inwoners van ’t Goy zich inschrijven voor het “Rad van Avontuur”, de loterij die op de avond zelf ook nog georganiseerd ging worden.

   

  Binnen no time waren alle 5.000 losse loten met de hoofdprijs van het ½ varken verkocht en ook de verkoop van de loten voor het avondprogramma kende een ongekend aantal aanmeldingen. Dit inspireerde de organisatie nog meer en extra pauze acts en sketches werden bedacht om het programma op te leuken. Ook konden de leden korte filmpjes (tik tok’s) insturen die dan op de avond zelf vertoond werden.

   

  De avond zelf werd via teams uitgezonden vanuit onze kantine die Corona Proof werd ingericht om online te kunnen uitzenden. De avond startte online om 20:00 en na wat korte verstoringen tijdens de aanloop , IT blijft immers onvoorspelbaar, ging de vleesdraaiavond van start. Op het hoogtepunt van de avond waren er meer dan honderd apparaten ingelogd en een snelle schatting kwam uit op gemiddeld 250 online kijkers. Een ongekend succes.

   

  Als vereniging kijken we dan ook terug op een zeer succesvolle online Vleesdraaiavond en danken wij iedereen die een lot gekocht heeft en uiteraard ook de sponsoren want zonder hen was dit niet mogelijk geweest. Onze speciale dank gaat ook uit naar de vleesdraaiavond-& activiteitencommissie die dit huzarenstukje georganiseerd hebben, petje af hiervoor.

   

  Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en een voorspoedig en vooral gezond 2021

   

  Bestuur v.v. ‘t Goy