• Een prima begin

Na een kleine week trainen staat deze week vooral in het teken van wedstrijdritme. Met de ontvangst van Vreeswijk hadden we gelijk een pittige
    3e klasser op bezoek die duidelijk nog te sterk was. Hadden we overigens onze kansen beter benut dan had een gelijkspel ook gewoon mogelijk geweest. We gaven partij en met ondersteuning van de MO19 kwamen er al leuke combinaties op de mat. Maar voor nu zullen we vooral gaan werken aan conditie en uiteindelijk de posities . We missen nog wel wat dames en hopen vanaf 3 september langzaam aan met een completere ploeg te gaan trainen. Eind september zal de basis zeker staan en kunnen we vol goede moed de competitie in. De komende weken zijn prima om verder in het ritme te komen maar komen eigenlijk nog te vroeg. Donderdag de 2e oefenwedstrijd en eens kijken of weer een stapje kunnen zetten. Vandaag was leerzaam en geeft voldoende aanknopingspunten voor een betere 2e oefenwedstrijd. Zondag de aftraplunch en fotoshoot en dan lekker de trainingen gaan oppakken.