• Voetbalshop.nl  heeft speciaal voor de leden van v.v. ’t Goy op onze site een webshop ingericht. Hierdoor kan je vanuit huis gemakkelijk clubkleding zoals shirts, broekjes en sokken online bestellen. Daarnaast zijn er ook andere materialen via de webshop te bestellen en zal Voetbalshop.nl regelmatig speciale acties hebben in de webshop.

Voor het bestellen van de club kleding gelden de volgende spelregels.

1. Leden van v.v. ’t Goy krijgen 10% korting op clubkleding in de webshop. Deze korting is reeds verwerkt in de prijzen van de webshop.
    2. Voor het bedrukken van kleding adviseren wij dit met Voetbalshop.nl  af te stemmen in plaats van te bestellen in de webshop. Voetbalshop.nl hanteert € 5,00 voor het bedrukken van het v.v. ’t Goy logo en rugnummers. Sponsor logo drukken kost € 7,50.
    3. Clubkleding welke door een teamsponsor betaald wordt dient besteld te worden in overleg met de sponsorcommissie en NIET via de webshop.
    4. Alle bestellingen kunnen naar je huis gestuurd worden of opgehaald worden bij de Voetbalshop.nl  winkel op Herculesplein 275, 3584 AA te Utrecht.

De v.v. ’t Goy broekjes en sokken liggen ook bij Donja Verweij met haar kan je een afspraak maken om daar je spullen op te halen. Donja is telefonisch te bereiken op 030-6351411

De Voetbalshop.nl winkel is gevestigd aan het Herculesplein 275 (FC Utrecht stadion) te Utrecht. Telefonisch bereikbaar via 030 - 3107943 of via Email:  utrecht@voetbalshop.nl

Voor aanvullend informatie verwijzen wij naar https://www.vvtgoy.nl/reglement-kledingaanschaf/