• Sporthuis Temming heeft speciaal voor de leden van v.v. ’t Goy een webshop ingericht. Hierdoor kan je vanuit huis gemakkelijk clubkleding zoals broekjes en sokken online bestellen. Daarnaast zijn er ook andere materialen via de webshop te bestellen en zal Sporthuis Temming regelmatig speciale acties hebben in de webshop.

Voor het bestellen van de club kleding gelden de volgende spelregels.
    1. Leden van v.v. ’t Goy krijgen 10% korting op clubkleding in de webshop. Deze korting is reeds verwerkt in de prijzen van de webhop.
    2. Voor het bedrukken van kleding adviseren wij dit met Sporthuis Temming af te stemmen in plaats van te bestellen in de webshop. Sporthuis Temming hanteert € 5,00 voor het bedrukken van het v.v. ’t Goy logo en rugnummers. Sponsor logo drukken € 7,50.
    3. Clubkleding welke door een teamsponsor betaald wordt dient besteld te worden in overleg met de sponsorcommissie en NIET via de webshop.
    4. Alle bestellingen dienen opgehaald te worden bij Sporthuis Temming in Utrecht. In overleg met Sporthuis Temming kunnen hierover afwijkende afspraken gemaakt worden.
    Sporthuis Temming is telefonisch te bereiken via 030 231 7228 het adres is St Jacobsstraat 321 te Utrecht.

Voor aanvullend informatie verwijzen wij naar https://www.vvtgoy.nl/reglement-kledingaanschaf/