• 100% Voetbal  heeft speciaal voor de leden van v.v. ’t Goy een webshop ingericht. Hierdoor kan je vanuit huis gemakkelijk clubkleding zoals broekjes en sokken online bestellen. Daarnaast zijn er ook andere materialen via de webshop te bestellen en zal 100% Voetbal regelmatig speciale acties hebben in de webshop.

Voor het bestellen van de club kleding gelden de volgende spelregels.

1. Leden van v.v. ’t Goy krijgen 10% korting op clubkleding in de webshop. Deze korting is reeds verwerkt in de prijzen van de webshop.
    2. Voor het bedrukken van kleding adviseren wij dit met 100% Voetbal af te stemmen in plaats van te bestellen in de webshop. 100% Voetbal hanteert € 5,00 voor het bedrukken van het v.v. ’t Goy logo en rugnummers. Sponsor logo drukken € 7,50.
    3. Clubkleding welke door een teamsponsor betaald wordt dient besteld te worden in overleg met de sponsorcommissie en NIET via de webshop.
    4. Alle bestellingen kunnen opgehaald worden bij de  100% Voetbal winkel op Herculesplein 275, 3584 AA te Utrecht. In overleg met 100% Voetbal kan de bestelde kleding ook thuis bezorgd worden.

De v.v. ’t Goy broekjes en sokken liggen ook bij Donja Verweij met haar kan je een afspraak maken om daar je spullen op te halen. Donja is telefonisch te bereiken op 030-6351411

De 100% Voetbal shop is gevestigd aan het Herculesplein 275 (FC Utrecht stadion) te Utrecht. Telefonisch bereikbaar via 06-18243325 of via Email: utrecht@100voetbal.nl

Voor aanvullend informatie verwijzen wij naar https://www.vvtgoy.nl/reglement-kledingaanschaf/