• Met ingang van seizoen 2021-2022 zullen wij van kleding leverancier Hummel overgaan naar Nike. De vereniging heeft hiervoor een exclusieve leveringsovereenkomst voor de kledinglijn van Nike met Voetbalshop.nl. De overeenkomst levert de vereniging, teams, leden en sponsoren voordelen op.

  Dit betekent dat we met ingang het nieuwe voetbalseizoen 2021-2022 geen nieuwe Hummel kleding meer aanschaffen als vereniging.

  Wat gaat er veranderen nu we Nike gekozen hebben.

  Het is de wens van het bestuur om alle teams met ingang van het seizoen 2021-2022 op het veld in het nieuwe Nike shirt en bijbehorend Nike broekje te laten voetballen. Het seizoen hierop volgend 2022 -> zullen we totaal overgaan naar Nike kleding.

  Wat te doen als je nieuwe kleding wilt aanschaffen.

  Dan verzoeken wij onze leden bij vragen over aanschaf van Hummel of Nike clubkleding een mail te sturen naar kleding@vvtgoy.nl met je naam en telefoonnummer en we zullen dan contact opnemen om je kleding behoefte af te stemmen. 

   

  Regelement Kleding aanschaf

   

  Via deze link kom je bij onze pagina over regelement kleding aanschaf https://www.vvtgoy.nl/reglement-kledingaanschaf

  Contactgegevens Voetbalshop.nl

   

  Voor vragen over via de webshop bestelde kleding of andere zaken kunt u direct contact opnemen met voetbalshop.nl te bereiken via telefoonnummer 034-8437873 of door een mail te sturen naar teamwear@voetbalshop.nl

  Contactgegevens kledingcommissie

  Deze is te bereiken via kleding@vvtgoy.nl

  Kleding bestellen kan via onze webshop https://www.voetbalshop.nl/verenigingen/vv-t-goy.html