• Beste leden en ouders,

Van maandag 17 t/m vrijdag 21 juni is er weer de jaarlijks terugkerende klusjesweek op ons mooie complex. In deze week gaan we elke avond vanaf 19.00 uur het hele complex weer netjes maken voor de zomerstop en start van het nieuwe seizoen.

Het zou mooi zijn als er verdeeld over de hele week diverse elftallen met hun ouders komen helpen, want vele handen maken licht werk. Er is veel schoonmaak en klus werk dus als je komt helpen neem dan wat schoonmaakspullen mee, bv emmer, borstels etc etc.

Op diverse locaties in de kantine hangen de lijsten waarop aangegeven staat wat er nog meer gedaan moet worden. Ben je op de club kijk dan even op deze lijsten, misschien zijn er andere klusjes waarbij je kan helpen. Elke avond zijn er vrijwilligers uit de accommodatiecommissie die aangeven wat je kan doen en eventueel met wie.

We kunnen niet zonder jullie hulp en hopen dan ook op een grote opkomst zodat we ons complex op vrijdag de 21e juni glimmend de zomerstop in kunnen laten gaan.

Alvast bedankt,

Het bestuur en de accommodatiecommissie