• Lid worden

  Wil je jezelf of je dochter/zoon aanmelden als lid? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in of download het juiste onderstaande formulier. Print deze uit, vul hem in met de benodigde informatie en stuur deze op naar de ledenadministratie van v.v. 't Goy:

  Tonnie van Bentum
  Beusichemseweg 45
  3997 MH ‘t Goy
  030-6012382

  info@vvtgoy.nl

   

  Aanmelden jeugd

  Aanmelden senioren

  Aanmelden als begeleider

 • Contributie

  In de maand oktober ontvangen alle leden een factuur voor de contributie van het op dat moment lopende seizoen. Van leden die een machtiging hebben afgegeven zal de contributie in oktober worden afgeschreven. Voor betaling via bankoverschrijving is de betalingstermijn 30 dagen.

  Nieuwe leden betalen naast de contributie ook een eenmalig bedrag aan inschrijfgeld à € 12,50.

  Indien een automatische afschrijving wordt teruggeboekt en niet alsnog binnen 30 dagen betaald is, of als een bankoverschrijving niet binnen 30 dagen betaald is, zal € 10,- administratiekosten in rekening worden gebracht.

  De contributie seizoen 2020/2021 bedraagt:  

  Mini's € 60.-
  Jeugd t/m 12 jaar € 110.-
  Jeugd t/m 18 jaar € 130.-
  Senioren € 150.-
  Zaalvoetbal € 170.-
  Senioren 45+ competitie € 60.-
  Trainend lid € 60.-
  Verenigingslid/Donateur € 25.-

   

  Heb je nog vragen over de contributie, neem dan contact op met de penningmeester, Edwin de Ligt.

 • U-pas

  Vv ’t Goy heeft een contract met de Stichting U-pas. De U-pas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen in Utrecht, De Bilt, Houten, IJsselstein en Stichtse Vecht. Met de U-pas kan het hele gezin meedoen aan sportieve en culturele activiteiten.

  Indien je gebruik wilt maken van de U-pas regeling verzoeken we dit uiterlijk 15 september (elk seizoen opnieuw) kenbaar te maken en dient een kopie van de pas te worden gestuurd. Dit kan per mail (of per post) naar penningmeester@vvtgoy.nl.

 • Lidmaatschap opzeggen

  Wil je je lidmaatschap of dat van je dochter/zoon opzeggen, dan moet je dit vóór 31 mei schriftelijk doorgeven aan de secretaris van v.v.’t Goy*. Bij afmelding na deze datum is v.v.‘t Goy afdracht verschuldigd aan de K.N.V.B. inzake de bondscontributie voor het nieuwe seizoen en zal het lidmaatschap nog een jaar doorlopen.Wanneer het om een overschrijving gaat naar een andere vereniging, dan aanmelden bij de nieuwe vereniging. Ook hiervoor geldt dat de overschrijving voor 31 mei geregeld moet zijn, anders loopt het lidmaatschap bij v.v.’t Goy nog een jaar door.

  Let op: opzegging van het lidmaatschap bij de leider geldt niet!

 • Aanmelden

  Voornaam *
  Tussenvoegsel
  Achternaam *
  Initialen *
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Land *
  Nationaliteit *
  Competitie
  Straatnaam *
  Huisnummer *
  Nummertoevoeging
  Postcode *
  Plaats *
  Telefoonnummer
  Mobielnummer *
  Email *
  EmailHerhalen *
  Iban *
  Opmerkingen
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!