• Lid worden

Wil je jezelf of je dochter/zoon aanmelden als lid? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in of download het juiste onderstaande fomrulier. Print deze uit, vul hem in met de benodigde informatie en stuur deze op naar de ledenadministratie van v.v. 't Goy:

Tonnie van Bentum
    Beusichemseweg 45
    3997 MH ‘t Goy

info@vvtgoy.nl

Aanmelden jeugd

Aanmelden senioren

Aanmelden als begeleider

• Contributie

In oktober ontvangen alle leden die met een acceptgiro betalen de acceptgiro voor de contributie van het op dat moment lopende seizoen. In oktober zal de contributie van alle leden die een machtiging hebben afgegeven, van de bank- of girorekening worden afgeschreven. Nieuwe leden betalen naast de contributie ook een eenmalig bedrag aan inschrijfgeld à € 12,50. In geval van te late betaling zal vanaf het nieuwe seizoen € 10,- administratiekosten in rekening worden gebracht. De betalingstermijn is één maand. Indien een automatische afschrijving wordt teruggeboekt en niet alsnog binnen een maand betaald is, of als een acceptgiro niet binnen een maand betaald is, dan worden deze kosten in rekening gebracht.

De contributie bedraagt:

Jeugd t/m 12 jaar                                                       € 100.-
    Jeugd t/m 18 jaar € 120.-
    Senioren € 140.-
    Zaalvoetbal € 140.-
    Mini's € 50.-

Heb je nog vragen over de contributie, neem dan contact op met de penningmeester, Frans Strooper.

• Lidmaatschap opzeggen

Wil je je lidmaatschap of dat van je dochter/zoon opzeggen, dan moet je dit vóór 31 mei schriftelijk doorgeven aan de secretaris van v.v.’t Goy*. Bij afmelding na deze datum is v.v.‘t Goy afdracht verschuldigd aan de K.N.V.B. inzake de bondscontributie voor het nieuwe seizoen en zal het lidmaatschap nog een jaar doorlopen.Wanneer het om een overschrijving gaat naar een andere vereniging, dan aanmelden bij de nieuwe vereniging. Ook hiervoor geldt dat de overschrijving voor 31 mei geregeld moet zijn, anders loopt het lidmaatschap bij v.v.’t Goy nog een jaar door.

Let op: opzegging van het lidmaatschap bij de leider geldt niet!

• Melden adreswijziging

Als je verhuist, geef dan je adreswijziging door aan de ledenadministratie.

• Aanmelden

Voornaam *
    Tussenvoegsel *
    Achternaam *
    Initialen *
    Geslacht *
    Geboortedatum *
    Land *
    Nationaliteit *
    Straatnaam *
    Huisnummer *
    Nummertoevoeging *
    Postcode *
    Plaats *
    Telefoonnummer *
    Mobielnummer *
    EmailHerhalen *
    Iban *
    Opmerkingen *
    Captcha *
    Velden met een * zijn verplicht!