• Meiden verrassen wederom

Vandaag mochten we weer met 16 meiden onze voorbereiding treffen. Aan het inlopen konden we al zien dat het zelfvertrouwen er van afspatte. Na een mooie pot tegen Hercules mochten we tegen de nr. 2 spelen die met een doelsaldo van 58 voor en 4 tegen op voorhand ontzag inboezemde. Dat bleek ook terecht want dit was een team zonder zwakke plek. Sterker nog , een hoofdklasser waardig. Maar laat in de middags spelen bevalt ons, en ja hoor vanaf de eerste minuut ontspon zich een fantastisch fysiek duel met een vreselijk hoog tempo wat bede teams ook 2x 45 min wisten vol te houden. We hadden wat omzettingen die goed uitpakten. De eerste minuten kwamen we even goed weg maar daarna waren we allemaal bij de les. Her spel golfde op en neer en met rust een 1-0 na een mooi schot van Fleur. In de rust hebben we vooral benadrukt dat we de 2e bal moesten pakken en dat gebeurde zodanig dat we in de 2e helft de bovenliggende partij werden. Met mooie doelpunten van Daphne en Kim van O wisten we de spanning uit de wedstrijd te krijgen, het tegendoelpunt on de slotfase bracht daarin geen verandering
    We waren vandaag allemaal itop, het was mooi om te zie.dat we als ploeg voor elkaar werkten en elkaar beter maakten. Wederom een resultaat waar we heel trots op zijn. Wat een fantastische pot.