• v.v. ’t Goy Mini’s

  Onze vereniging staat voor voetbal met plezier en dat is precies waar we met onze mini’s de aandacht aan geven. Bij de mini’s leren we ze op spelende wijs de basis van het voetballen. Alle kinderen krijgen tijdens de training een bal waarmee oefeningen worden gedaan. De training wordt gegeven door eigen trainers die gedurende het hele jaar de mini’s trainen.

  Mochten spelers eraan toe zijn dan stromen ze door naar onze jongste JO8 teams om te proeven aan de beginselen van competitie voetbal.

 • Trainingen

  Mini’s kunnen starten met trainen vanaf vier jaar. 

  Bij v.v. ’t Goy trainen de mini’s op zaterdag ochtend van 09:00-10.00 uur.

 • De training

  De training duurt 60 minuten. Probeer uiterlijk 5 minuten van tevoren aanwezig te zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen. Er zijn geen kledingvoorschriften. Comfortabele (niet te warme) kleding en veld voetbalschoenen voldoen. Geef uw kind voor na en tijdens de training wat te drinken mee.

 • Vriendjes/vriendinnetjes

  Heb je een vriendje of vriendinnetje die een keer mee wil trainen dan vinden wij dat geen probleem. Overleg dit dan vooraf met de trainer/leider van de mini’s zodat zij hiervan op de hoogte zijn en er rekening mee kunnen houden. 

  Een overzicht van de jaarlijkse contributie voor de mini’s staat hier

  Wil je meer informatie of een keer mee trainen stuur dan een email naar info@vvtgoy.nl