• Oud VV't Goy speler Byron Burgering heeft zaterdag zijn debuut gemaakt in het profvoetbal. In het voetbalseizoen 2015-2016 speelde Byron in de O17-groep van VV't Goy. Daarna maakte de snelle voorhoedespeler de overstap naar FC Delta Sports'95 en mocht tevens gaan meetrainen bij de Nordin Wooter Acedemie.

Aan het einde van vorig seizoen mocht Byron aansluiten bij de beloftes van profclub FC Eindhoven. Al snel kreeg hij te horen dat in de voorbereiding mocht meedraaien met het 1e elftal. Byron werd aan het einde van de voorbereiding aan de 1e selectie toegevoegd. Op vrijdag 9 augustus maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal in stadion De Goffert bij de met 1-2 gewonnen wedstrijd door FC Eindhoven tegen NEC Nijmegen.