• Persbericht

’t Goy 22 Januari 2019,

Bij voetbalclub v.v. ’t Goy is naast plezier, ook blessurepreventie belangrijk. Daarom zijn v.v. ’t Goy en Fysio Workshop Houten met ingang van 2019 een samenwerking aangegaan. Deze samenwerking is gericht op blessurepreventie bij zowel de pupillen, de junioren als de senioren.

Om blessures te voorkomen zal er informatie beschikbaar komen op de website van v.v. ‘t Goy. Deze informatie zal bestaan uit uitleg en ondersteunde video’s. Daarnaast zullen er workshops georganiseerd worden voor trainers en leiders waarin het voorkomen van blessures centraal staat. Daarnaast kunnen de leden altijd bij Fysioworkshop terecht voor vragen en advies. Als onderdeel van de samenwerking is de eerste intake voor leden van v.v. ’t Goy bij Fysioworkshop kosteloos.

"Bij v.v. ’t Goy beschikken we over gemotiveerde trainers en begeleiders die het beste voor hebben met hun spelers en speelsters. Blessurepreventie is echter een andere tak van sport. Het is dus belangrijk om een professional binnen de club te hebben die de trainers en begeleiders hierin kan adviseren. Het is fijn dat we in Fysioworkshop een partner hebben gevonden", aldus Henk van Garderen, voorzitter van v.v. ’t Goy, over de samenwerking.

"Naar een fysiotherapeut ga je vaak pas als je een blessure hebt. Juist door gericht advies te geven over het voorkomen van een blessure wint iedereen," zegt Damian Murphy, eigenaar van Fysioworkshop. "Het is belangrijk dat iedereen blessurevrij kan sporten. En gaat het dan toch mis, dan is het belangrijk om de spelers en speelsters zo snel mogelijk weer fit op het veld te krijgen."

Zowel v.v. ’t Goy als Fysio Workshop Houten zijn erg blij met de samenwerking en kijken uit naar een blessurevrij en sportief 2019.