• Reglement kledingaanschaf

BELANGRIJK:
    Het gebruik van het woord en beeldmerk v.v. ’t Goy is zonder toestemming van het bestuur en sponsorcommissie niet toegestaan. Het is voor derden anders dan de officiële kledingleverancier niet toegestaan het v.v. ’t Goy logo op kleding te drukken. Kleding voorzien van het v.v. ’t Goy logo waarbij dit door derden is aangebracht anders dan de officiële kledingleverancier van v.v. ’t Goy is niet toegestaan te dragen tijdens officiële wedstrijden (uit en thuis)  of andere aan de club gerelateerd evenementen (toernooien, festiviteiten et cetera)

De vereniging probeert alle teams minimaal te voorzien van gesponsorde shirts en indien mogelijk ook broekjes en kousen. Dit is echter geen recht. Indien er geen sponsor voorhanden is dan zullen de teamleden zelf de aanschaf van shirts, broekjes en kousen moeten bekostigen. Met name voor selectie teams probeert de vereniging ook sponsoren voor trainingspakken en sporttassen te vinden. Het zijn vaak trainersleiders of ouders die contact hebben met potentiele kledingsponsoren. Heb je een potentiele kledingsponsor, neem dan contact op met de sponsor commissie.

De vereniging hecht aan een uniforme kledinglijn in de clubkleuren en voorzien van het v.v. ’t Goy  logo vanwege de uitstraling en herkenbaarheid. De vereniging heeft daarom een kledinglijn vastgesteld. De kledinglijn omvat wedstrijdtenues, maar bijvoorbeeld ook trainingspakken, sporttassen, inloopshirtjes, regenjacks en sweaters.

De vereniging heeft een exclusieve leveringsovereenkomst voor de kledinglijn met Hummel en Sporthuis Temming. Als elders en/of een ander merk aangeschaft wordt, dan pleegt de vereniging contractbreuk. De overeenkomst levert de vereniging, teams, leden en sponsoren voordelen op. In individuele gevallen is het soms echter mogelijk op internet een goedkopere leverancier te vinden, maar bedenk wel dat als teams op internet € 5,- goedkoper gaan kopen (eenmalig voor enkelen) de overeenkomst met Hummel en Sporthuis Temming zou kunnen vervallen en de contributie dan met € 10,- omhoog moet (jaarlijks terugkerend voor iedereen). Er is een spanningsveld tussen het individuele belang op korte termijn en het grotere verenigingsbrede belang op langere termijn, maar wij hopen dat iedereen het grotere belang ziet.

Individuele leden zijn vrij om, afgezien van wedstrijdtenues, kleding van hun keuze te gebruiken en/of kopen. Alle kleding (wedstrijdtenues, trainingspakken, sporttassen, polo's, sweaters, t-shirts, etc), die door teams of andere groepen aangeschaft wordt en in v.v. ‘t Goy verband gedragen wordt (wedstrijden, trainingen, toernooien, uitjes en overige activiteiten), al dan niet gesponsord, dient via de sponsor commissie bij Sporthuis Temming aangeschaft te worden. Zowel sponsoren als teams krijgen bepaalde kortingen. In de overeenkomst met Hummel en Sporthuis Temming zijn zo goed mogelijk de belangen van vereniging, teams, leden en sponsoren afgewogen. Aanschaf elders onder het mom dat het een aantal individuele aanschaffingen betrof zal niet worden geaccepteerd. Neem bij twijfel vooraf contact op met de sponsor commissie om problemen achteraf te voorkomen.

De jeugdcommissie heeft bepaald dat alle nieuw aangeschafte trainingspakken in de kleur marine-blauw moeten zijn.

Voor paskleding van Hummel kan Donja Verweij benaderd worden 030 - 6351411