• Dit jaar kunnen onze leden via v.v. ’t Goy meedoen aan de Rotary Santa Run op 22 december in Houten. Deze 'fun-run', waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours (hard)lopen voor het goede doel, wordt al voor de derde maal georganiseerd.

Het kerstgevoel omarmen, een geweldige middag hebben met sport- en schoolvrienden, familie, collega’s en het goede doel steunen? De Rotary Santa Run is een prachtig evenement waarbij honderden deelnemers, jong en oud, verkleed als kerstman een parcours (hard)lopen.

Naast de Nierstichting als goed doel, steun je met je deelname ook v.v. ’t Goy.  Deelname aan de Santa Run kost €10,-. Hiervoor krijg je een prachtig (eenmalig) kerstpak met baard en steun je tegelijkertijd ook v.v. ’t Goy want €8,- is namelijk voor onze vereniging!

Meld je alleen, met je hele gezin of met je team aan via deze link.