• Al weken was het gespreksonderwerp voor de trainingen, na de wedstrijden voornamelijk het trainingskamp in 2022. Een trainingskamp waar iedereen naar uitkeek. We  kunnen met zekerheid zeggen dat het de heren selectie heeft samengebracht in een moeilijk jaar voor ons als amateurvoetballers. Naast de geplande activiteiten en het doel om de groepsspirit te vergroten, heeft de staf het trainingskamp ook gebruikt voor individuele gesprekken om ervoor te zorgen dat de neuzen van de spelers en staf dezelfde kant op staan voor de herstart van het seizoen.

    Het was voor de herenselectie het allereerste trainingskamp ooit in het buitenland en dat zorgde voor nog meer enthousiasme in de groep. Vanaf de trip naar Schiphol met de bus zat de sfeer er al goed in. Er werd gegrapt en gezongen, en dat om 6.30 uur in de ochtend. Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Malaga werden we goed ontvangen door de organisatie van Trainingskampen.nl en verliep alles soepel waardoor we al snel aangekomen waren bij het hotel. De herenselectie was verdeeld onder één vleugel/verdieping in het hotel.

    SPAANSE ZON De eerste dag waren wij ‘vrij’ waardoor de selectie een terras op zocht in de buurt om te genieten van de Spaanse zon. De tweede dag stond in het teken van sportactiviteiten: in de ochtend voetvolleybal op het strand en in de middag een intensieve training op een prachtige locatie in Cártama. In de avond heeft de selectie de stad Malaga opgezocht voor de nodige ontspanning.

    De volgende dag zat de selectie plus staf ‘fris en fruitig’ aan het ontbijt om vervolgens een bike tour te maken door de stad Malaga. In de avond stond een wedstrijd tussen Malaga en Gijon op de planning.

    De vierde en laatste volle dag voor vv ‘t Goy is de selectie vroeg gaan paintballen en zijn zij vervolgens gaan trainen in Mijas, hoog in de bergen met een prachtig uitzicht.

    BOOST De herenselectie van ‘t Goy heeft een boost gekregen op het gebied van teamspirit, de leuke herinneringen die gemaakt zijn zullen nog lang in het geheugen blijven en er zal nog lang over na worden gepraat.