• Team- en verenigingsgevoel bestaat?

Het valt niet mee om na de avond van de verkiezing van de Goyse vrijwilliger en alle emotie die daarbij hoort weer fris aan een nieuwe dag te beginnen. Jan Willem Hendriks was dit jaar de gelukkige, een mooie titel die hij natuurlijk ook in het nieuwe jaar moet waar maken maar voor nu zeker verdient. Het is de vraag of hij met die druk om kan gaan. We gaan hem natuurlijk op de proef stellen. Dan de wedstrijd, al vroeg in de week beginnen we aan het wekelijkse probleem om weer een team op de been te krijgen, deze week bemoeilijkt door de wafel-dag van de MO17. Het is dan toch fijn dat we uiteindelijk weer kunnen rekenen op een groep van meiden die het team en verenigingsbelang ook begrijpen. Dat de meiden daardoor zelfs dubbele wedstrijden moeten spelen lijkt dan geen enkel probleem te zijn, sterker nog gezien hun inzet zijn ze onvoorwaardelijk bereid er ook echt voor te gaan. Dus daarom speciale dank aan de MO 13 en natuurlijk altijd de MO17 die week in week uit hun bijdrage willen leveren. Dat we dankzij die inzet ook onze wedstrijden op een hoog kunnen blijven spelen is fantastisch. Want we zijn ongeslagen en mede koploper. Trots gezien de omstandigheden en het feit dat we nu al heel lang hele belangrijke speelsters missen. Vandaag tegen Hercules die verrassend goed aan de wedstrijd begonnen. Maar Ismay en Samanta in het centrum en Kimberly en Fenna in de back positie hielden de boel goed dicht. De gedroomde voorhoede met Daphne, Saar en Alyssa zorgden voor voldoende gevaar en dito kansen maar het geluk was niet met ons. Tot ook het middenveld van zich deed spreken, Fleur nog een beetje afwezig door alle studieweekendjes, stap en shopdagen en altijd zoekend naar haar spullen was wakker geworden en haalde fantastisch uit.De stand van 0-1 was ook de ruststand. Na rust wat omzettingen en met de invalbeurten van de MO-13 zakte de gemiddeld leeftijd van het team naar 14 jaar. Als je dan toch die voorsprong weet vast te houden doe je het natuurlijk prima. Een degelijke keepende Chantal en een hardwerkende Madelein en Milou, de frisheid van Mirre, Lotte en Sterre het team bleef overeind. En dan doe je het als team dus gewoon goed. Het kan niet genoeg gezegd worden maar conditioneel pakken we toch de wedstrijden, de trainingsintensiteit werpt nog steeds zijn vruchten af. Dus MO-19 TOP. Als je daarnaast ook nog bij de MO-17 regelmatig invalt en elke zondag ook met 4/5 meiden aanwezig bent bij de dames dan verdien je elk compliment.