• v.v. ’t Goy B2B club naar de finale van de KNVB Beker PSV – Ajax in de kuip.

  Afgelopen zondag was het dan zover nadat Bram voor ons 24 kaarten had geregeld. 

  Op zondag 30 april was het eerste Business to Business (B2B) event een feit. Maar liefst 24 business club leden verzamelden rond 13:00 bij Boca in Houten voor een hapje en een drankje. De sfeer zat er al gelijk goed in want door het mooie weer konden we heerlijk in het zonnetje op het terras zitten. 

   Om 14:30 uur vertrok het gezelschap in 3 taxibusjes vanaf ‘t Rond in Houten naar de Kuip in Rotterdam. Nadat iedereen naast de Kuip was afgezet werd uiteraard “op z’n Goys” nog een hapje en drankje genuttigd bij het naastgelegen Hollywood Event Center.  

  Om 17:00 uur vertrok men lopend naar het stadion. Hier waren 24 mooie “zit” plaatsen gereserveerd, uiteindelijk werden het tijdens de wedstrijd meer staan dan zit plaatsen.  Om 18:00 uur was de aftrap. De verwachtingen waren hoog gespannen maar al snel bleek dat beide teams er niet echt een leuke wedstrijd van wilde maken. Opstootjes, Swalbes, beide ploegen gingen erg ver om de beker te winnen maar mooi voetbal was het zeker niet. Dit mocht de pret niet drukken want de sfeer zat er goed in. 

  Na afloop van de wedstrijd, verlenging en de penalty serie (onafhankelijke bronnen melden dat de meeste B2B leden meenden hiertoe beter in staat te zijn) ging het gezelschap op weg naar het naast gelegen Hollywood Event Center om de dag nog even te evalueren.

  De Business leden hebben genoten van het eerste Business 2 Business Event en het smaakt zeker naar meer!

  Namens de B2B commissie willen we alle leden bedanken voor de supergezellige dag en kijken we uit naar het volgende event op 16 juni. 

  Ook geïnteresseerd in een lidmaatschap van de B2B club stuur dan voor meer informatie een email naar B2BC@vvtgoy.nl