• v.v. ’t Goy Cup een groot succes

Op de voetbal velden van v.v. ‘t Goy werd afgelopen weken om de v.v. ’t Goy cup gespeeld. Wegens de geldende corona maatregelen konden alleen jeugdteams van v.v. ’t Goy hieraan deelnemen. Op basis van divers leeftijdscategorieën heeft de organisatie 6 poules samengesteld waarbinnen diverse teams van onze club het tegen elkaar opnamen. Dit betekende 4 weken voetbal plezier op ons complex.

Door een goede organisatie en spreiding over de ochtend en middag van wedstrijden was de logistiek en de minimale aanwezigheid van spelers prima geregeld. Helaas mochten nog geen ouders, familie en vrienden als toeschouwers aanwezig zijn maar dat mocht de opkomst en enthousiasme niet deren. Ook het goede weer hielp mee in de voetbal vreugde. De wedstrijden verliepen vlot, op tijd en waren strak georganiseerd door de toernooicommissie.

Voor de jongste deelnemers is er ter herinnering een mooie medaille en poulewinnaars kregen ieder een beker.

Poulewinnaars:
    Poule A: JO17-2
    Poule B: JO17-4
    Poule C: JO13-2
    Poule D: Liverpool (JO11-1) Poule E: Real Madrid (JO9-1) Poule F: Feyenoord

Wij kijken terug op een zeer geslaagde v.v. ’t Goy Cup en denken nu alweer na over de volgende activiteiten voor onze leden.