• Vleesdraaiavond 2021 wederom een groot succes

Al vele jaren is de vleesdraaiavond van voetbalvereniging ’t Goy een begrip. Deze avond is er één waar alle leden en vele andere inwoners uit Houten en omgeving jaarlijks naar uitkijken. Net zoals in 2020 golden ook dit jaar Corona regels wat het onmogelijk maakte om het te organiseren in ons clubgebouw. Om de traditie van de vleesdraaiavond in ere te houden heeft de vleesdraaiavond-& activiteitencommissie van de v.v. ’t Goy besloten om ook de 2021 editie virtueel via teams te organiseren.

Binnen no time waren alle 5.000 losse loten met de hoofdprijs van het ½ varken verkocht en ook de verkoop van de loten voor het avondprogramma kende een ongekend aantal aanmeldingen.

Ook dit jaar is er door onze vrijwilligers een geweldige prestatie geleverd in een periode waarbij we door de corona regels het toch weer anders moesten doen wat weer veel creativiteit vroeg van onze vrijwilligers.

Als vereniging kijken we dan ook terug op een zeer succesvolle online Vleesdraaiavond en danken wij iedereen die een lot gekocht heeft en uiteraard ook de sponsoren want zonder hen was dit niet mogelijk geweest. Onze speciale dank gaat ook uit naar de vleesdraaiavond-& activiteitencommissie die wederom dit huzarenstukje georganiseerd hebben, petje af hiervoor.

De winnaars hebben hun prijs ondertussen in ontvangst mogen nemen.

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en een voorspoedig en vooral gezond 2022

Bestuur v.v. ‘t Goy