• Vrijwilligers- en Sponsoravond een succes

  Afgelopen vrijdag 30 maart is de jaarlijkse vrijwilligers- en sponsoravond gehouden. De avond werd geopend door onze voorzitter Henk van Garderen die namens het bestuur alle vrijwilligers en sponsoren bedankte voor hun enorme inzet en ondersteuning van v.v. ’t Goy.

   

  Namens het bestuur werd Jan-willem Hendriks uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Jan-willem is al enkele jaren lid van de sponsor en communicatiecommissie en verzorgt de aanschaf van sponsorkleding en communicatie met de kledingsponsor 100%Voetbal. Daarnaast beheert hij de social media kanalen van v.v. ’t Goy en GOYTV.

   

  Tijdens de avond was er een v.v. ’t Goy quiz dit jaar verzorgt door Jessica van Dijken. Wie weet er het meest over de geschiedenis van v.v. ’t Goy met leuke weetjes. Ook de Village People kwamen nog langs voor een daverend optreden met hun v.v. ’t Goy versie van YMCA. 

   

  Met een opkomst van ongeveer 70 gasten sponsoren en vrijwilligers kijken we terug op een gezellige en geslaagde avond. 

   

  Helaas is er met het versturen van de uitnodigingen ook een "Spambox" probleem naar boven gekomen. Hierdoor bleek achteraf dat de uitnodiging niet bij alle vrijwilligers was aangekomen. Hiervoor onze oprechte excuses.   

   

  Via deze weg willen wij alle vrijwilligers nogmaals danken voor hun geweldige inzet. Jullie zijn onmisbaar voor onze club. 

   

  Wij kijken uit naar een nog lang durende samenwerking met onze vrijwilligers en sponsoren.

   

   

  Met sportieve groet,

  Bestuur v.v. ‘t Goy